Tulpenkeuring Breezand website

Wie

Tulpenkeuring Breezand is een vrijwilligers organisatie waar je 6 weken per jaar je kennis over tulpen kunt uiten in een wedstrijd. Dit wordt door jong en oud gedaan en is zeer bekend fenomeen onder de bollenkwekers in de kop van Noord-Holland.
Lees verder

Vraag

De huidige website was al wat veroudert en niet meer van deze tijd. De vraag was dan ook om de oude website te vervangen door een fris en responsive webdesign. Naast het hele responsive design lag vooral de focus op de uitslagen. De uitslagen werden nu niet responsive getoond, tot ergernis van de bezoekers. Dit moest op een makkelijk en snelle manier worden opgelost.
Lees verder

Idee

Door de kleuren te gebruiken van de tulpenkeuring huisstijl (groen & roze) was het niet moeilijk om een fris design neer te zetten. Ik heb hier nog een mooie kleur paars voor de titels, en een rustige kleur grijs voor de tekst aan toegevoegd zodat het één mooi geheel oogt. Om de uitslagen responsive te maken, heb ik ervoor gekozen om te werken met een plugin die gespecialiseerd is in het presenteren van responsive tabellen. Voor de vrijwilligers van de Tulpenkeuring is het nu heel eenvoudig om de uitslagen die ze opmaken in Microsoft Excel, te importeren naar de website.
Lees verder

Diensten

  • Website ontwerp
  • Website development
Lees verder

INTERESSE?

Let's 
Work
 together!