Drukwerk & Promotiemateriaal

Drukwerk & Promotiemateriaal

Hoewel tegenwoordig veel promotiecampagnes zijn gefocust op online, is het zeker belangrijk om ook het offline drukwerk en promotiemateriaal niet te vergeten. Ten slotte hebben de meest effectieve marketingcampagnes nog altijd baat bij traditionele reclame!

Laat jouw merk daarom ook offline uitblinken met door ons ontworpen drukwerk en promotiemateriaal! Offline marketingcommunicatie heeft de kracht om zowel de on- als offline zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Graag helpen wij jou aan herkenbaar drukwerk en andere offline promotiematerialen.

Drukwerk en promotiemateriaal noord Holland

Wat zijn de voordelen?​

Drukwerk en promotiemateriaal zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten, plus nog eens vele productensoorten. Dit betekent niet alleen dat het promotiemateriaal precies naar jouw wens kan worden geproduceerd, maar ook dat de promotie zeer gericht voor een bepaalde doelgroep kan worden gemaakt.

Daarnaast wordt drukwerk en promotiemateriaal vaak beter onthouden dan bijvoorbeeld een onlineadvertentie of een post op sociale media. Bovendien komen klanten ook nog eens meerdere keren met jouw merk in aanraking, wanneer er bijvoorbeeld wordt gekozen voor materialen als branded pennen en USB-sticks, doordat zij deze materialen bij zich houden en gebruiken. Hierdoor ontstaat een positieve band met jouw klanten. Voor een leuk budget kun je hierdoor gemakkelijk bouwen aan een sterk imago.

Soorten drukwerk

Hieronder een kleine greep uit ons assortiment drukwerk: Stickers, Brochures, Flyers, Banners, Tassen & Pennen.

Zo’n beetje alles wat je kunt bedenken met betrekking tot drukwerk en promotiemateriaal kan bij ons worden ontworpen en uitgewerkt. Daarnaast staan wij altijd open voor nieuwe ideeën! Heb je een aanvraag of een verzoek? Laat het ons weten en neem contact op via het contactformulier!

Drukwerk en promotiemateriaal bij Don Bloothoofd Design

Kan ik het ook laten drukken?

U kunt uiteraard al uw ontworpen drukwerk en promotiemateriaal gelijk laten bedrukken bij ons.
Het werkt heel simpel: ontwerpen → drukken → bij u thuis, of op de zaak afgeleverd!

PORTFOLIO

Laatste drukwerk projecten

“,”nextArrow”:”“,”autoplay”:false,”autoplaySpeed”:5000,”rtl”:false}’ dir=”ltr”>
Drukwerk & promotiemateriaal
Flyer Amazingkids

Drukwerk & promotiemateriaal
Flyer Sokken-Online.nl

INTERESSE?

Let’s 
Work
 together!
Neem contact op
Yeah!