Facebook advertenties

Facebook ads

Met Facebook advertenties is het niet alleen mogelijk om een enorm bereik te genereren, maar kun je ook nog eens jouw doelgroep heel specifiek bepalen. Van demografische gegevens als leeftijd en geslacht tot woonplaats en interesses. Dit betekent echter ook dat een goede Facebookcampagne tijd kost. Heb je die tijd niet, of besteed je deze taak om een andere reden liever uit? Ook je Facebook-advertentieskun je bij Don Bloothoofd Design laten beheren!

Adverteren op Facebook

Door te adverteren op sociale media wordt gemakkelijk meer bekendheid gegenereerd voor jouw bedrijf of een specifieke campagne. Afhankelijk van het doel van de advertentie kan ook meer conversie voor jouw website worden gecreëerd.

Het grote voordeel van Facebook, ten opzichte van andere sociale mediakanalen, is dat iedere doelgroep actief is op dit kanaal. Maar liefst 11 miljoen Nederlanders zijn actief op Facebook. Hierdoor zijn deze doelgroepen gemakkelijk en efficiënt via één kanaal te bereiken. Liever ook op Instagram? Dat is uiteraard ook mogelijk!

Over het algemeen zijn Facebook-advertentiesook vrij goedkoop, zeker in vergelijking met adverteren op traditionele media of via Google. Daarnaast kunnen de campagnes overzichtelijk worden gemeten in Google Analytics of tracking Pixel van Facebook. Dit geeft ons de mogelijkheid om de resultaten van alle Facebook-advertentiesgemakkelijk te analyseren en terug te koppelen naar jou als opdrachtgever. Meten is weten, in dit geval.

Hoe ga ik te werk?

Samen met jou wordt de doelgroep voor de campagne vastgesteld. Er wordt gekeken naar het doel van de campagne, om te bepalen wat er precies voort moet komen uit de promotie. Daarnaast wordt uiteraard het budget bepaald, waarna de Facebook-advertentiesworden ingepland.

Per maand ontvangt je een overzicht met de resultaten van de campagne. Naast dat we onze bevindingen met je delen, kunnen we op deze manier samen de Facebook-advertenties blijven optimaliseren. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of stuur direct een e-mail naar: info@donbloothoofddesign.nl.

INTERESSE?

Let’s 
Work
 together!
Neem contact op
Yeah!