Huisstijl ontwerp

Het belang van een goede huisstijl ontwerp

Het belangrijkste doel van een huisstijl ontwerp is natuurlijk herkenbaarheid. Een huisstijl ontwerp is namelijk de visuele identiteit van een bedrijf. Dit is een bewust gekozen wijze van presentatie naar buiten toe. Door een huisstijl altijd op de juiste manier te hanteren, zorg je ervoor dat jouw bedrijf herkenbaar is, wat uiteindelijk ook weer bijdraagt aan het succes van de organisatie. Het is tevens ook een goede manier om je te onderscheiden van de concurrentie, want naast dat een huisstijl ontwerp natuurlijk mooi moet zijn, is het vooral belangrijk dat deze aansluit bij de doelgroep. Een herkenbare huisstijl ontwerp schept vertrouwen en is daardoor onmisbaar voor elk bedrijf!

Huisstijl visitekaartje

Waar bestaat een goede huisstijl uit?

Een huisstijl ontwerp betreft het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit. Hieronder vallen onder andere het woordmerk, beeldmerk, typografie, kleur en kenmerkende vormen. Dit zijn voorbeelden die worden bepaald bij het ontwikkelen van een huisstijl. Uiteindelijk zal alle communicatie vanuit jouw bedrijf gebaseerd zijn op de huisstijl; denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, e-mail handtekening, sociale media banners en iconen. Uiteraard is het mogelijk dit uit te breiden naar de wensen van jou als klant!

Huisstijl ontwikkeling

Hoe gaat het ontwikkelen van een huisstijl ontwerp bij Don Bloothoofd Design in zijn werk? Allereerst worden de wensen, kleuren en natuurlijk de missie en visie van het betreffende bedrijf aan ons doorgegeven. Vanuit dat oogpunt gaat Don Bloothoofd Design aan de slag om een passende huisstijl te ontwikkelen. Uiteraard kan er volledig worden meegedacht door het bedrijf zelf en wordt het huisstijl ontwerp net zo lang ontwikkeld, totdat deze volledig naar wens is.

Visie

Rebranding

Naast het ontwikkelen van een geheel nieuwe huisstijl ontwerp, is het ook mogelijk jouw huidige huisstijlte laten re-branden door Don Bloothoofd Design. Het doel van re-branding is over het algemeen de uitstraling van een bedrijf op te frissen. Bijvoorbeeld een nieuwe kleur die beter aansluit bij de veranderende doelgroep of een nieuwe typografie, waardoor de gehele stijl moderner oogt. Het kan niet gek genoeg en uiteraard is de volledige keuze hierbij aan jou! Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of stuur direct een e-mail naar: info@donbloothoofddesign.nl.

PORTFOLIO

Laatste Huisstijl projecten

“,”nextArrow”:”“,”autoplay”:false,”autoplaySpeed”:5000,”rtl”:false}’ dir=”ltr”>
Huisstijl OntwerpLogo ontwerp
Co-Commerce

Huisstijl OntwerpLogo ontwerp
De zandweg

Huisstijl OntwerpLogo ontwerp
For Future Health

Huisstijl OntwerpLogo ontwerp
Zero 2 green

INTERESSE?

Let’s 
Work
 together!
Neem contact op
Yeah!