WordPress website

Wat is nou eigenlijk een WordPress website?

Wist je dat tegenwoordig één op de vier websites draait op WordPress? WordPress is ooit begonnen als tool waar mensen eenvoudig hun eigen blog mee konden creëren, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. Steeds vaker wordt een WordPress website ingezet door grote merken en bedrijven als online visitekaartje. Ook kan het worden ingezet als webshop.

WordPress is een Content Management Systeem (CMS). Het kenmerk van een CMS is dat de gebruiker gemakkelijk alle tekst en afbeeldingen zelf kan aanpassen. Daardoor is het voor de gebruiker dus niet nodig om kennis te hebben van programmeertalen en kan hij of zij zich volledig focussen op de content van de WordPress website, in plaats van het programmeren.

Bouwen en ontwerpen van WordPress websites

Waarom een WordPress website?

WordPress is een zogenoemde ‘open source code’. Hierdoor kan iedereen werken aan een verbeterde versie. De software wordt dan ook elke dag een stukje beter en juist daarom is het zo populair.

Elke WordPress website kan worden uitgebreid met de zogeheten plugins. Op dit moment zijn er meer dan 30.000 plugins beschikbaar. Zo kun je plugins installeren voor een webshop, SEO Optimalisatie, Google Analytics en nog vele andere opties. Zo is er onder andere een mogelijkheid voor het installeren van een automatisch contactformulier, waarmee bezoekers van de website gemakkelijk contact op kunnen nemen met jouw bedrijf. Deze plugins kunnen wij naar wens toepassen op jouw website, zodat de website op alle gewenste vlakken optimaal kan functioneren.

Een bijkomend voordeel van het gebruik van WordPress websites is dat ze mobiel vriendelijk zijn. Dit komt doordat alle WordPress websites automatisch ‘responsive’ zijn voor smartphone en tablet. Gezien het feit dat vandaag de dag het grootste gedeelte van de website bezoeken via een smartphone of tablet gaan, is dit een echte must!

Professionele wordpress website

Hoewel het voor iedereen mogelijk is zelf een WordPress website te bouwen, is het toch vaak een tijdrovende klus. Vooral wanneer je voor het eerst alles zelf moet uitzoeken. Daarom gaan wij graag aan de slag om voor jouw bedrijf een professionele WordPress website te maken!

Wanneer je ervoor kiest jouw WordPress website te laten maken bij Don Bloothoofd Design, ben je verzekerd van een professioneel design, volledig opgemaakt in de huisstijl van jouw bedrijf. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat de website goed zichtbaar is in de resultaten van Google door SEO-optimalisatie en nog tal van andere opties.

 Elke WordPress website gemaakt bij Don Bloothoofd Design wordt afgeleverd met uitleg, zodat je jouw website op elk gewenst moment zelf kunt aanpassen. Daarnaast zijn wij uiteraard altijd bereikbaar voor vragen of aanpassingen.

Wordpress Website bouw en ontwerp

Waar beginnen?

Aan de hand van een briefing kunnen wij een WordPress websitemaken die volledig aansluit bij de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of stuur direct een e-mail naar: info@donbloothoofddesign.nl.

Responive design

WordPress websites worden altijd afgeleverd in een responsive design. Dit betekent dat de website automatisch zijn ge optimaliseert voor tablet en mobiel.

SEO vriendelijk

SEO, je ziet de term ook overal terug komen. Als je hier mee aan de slag gaat, is het van belang dat je website de content goed indexeert. WordPress websites zijn hier zeer geschikt voor.

Gemakkelijk beheren

WordPress wordt opgemaakt in een content management systeem waarmee je zelf de content kan aanpassen. Super handig en gemakkelijk!

PORTFOLIO

Laatste website projecten

“,”nextArrow”:”“,”autoplay”:false,”autoplaySpeed”:5000,”rtl”:false}’ dir=”ltr”>
Website ontwerp
Van der meer machines

INTERESSE?

Let’s 
Work
 together!
Neem contact op
Yeah!