Grafisch vormgeving & internet marketing in Noord-Holland met diensten als: opmaak van WordPress websites, Logo ontwerp, Huisstijl ontwerp, Facebookadvertenties en het ontwerpen van promotiemateriaal en drukwerk.

Diensten

Diensten

Als je al bekend met ons bent, heb je natuurlijk geen verdere uitleg nodig. Maar als je dat niet bent, nemen wij graag de moeite om jou wel bekend met ons te laten worden! Wij zijn bij DBD namelijk vooral gespecialiseerd in grafische vormgeving en het bouwen van WordPress websites. Desondanks hebben wij ook een kleine marketingafdeling, waar we ook super trots op zijn. We proberen in de toekomst steeds meer marketingactiviteiten te gaan op pakken, zodat we het gehele online en offline plaatje voor jou kunnen regelen. Handig toch? Op dit moment richten wij ons vooral op kleine tot middelgrote bedrijven, maar we gaan natuurlijk niks uit de weg. Staat hieronder niet wat jij precies nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of stuur direct een e-mail naar: info@donbloothoofddesign.nl

Wordpress Website Don Bloothoofd Design Noord Holland Hollands Kroon

WordPress Website

Op zoek naar een website waarmee je zelf de touwtjes in handen hebt? Dan is een WordPress website, die opgemaakt is in een Content Management Systeem, zeker geschikt voor jouw organisatie!


Meer informatie

Huisstijl ontwerp Don Bloothoofd Design Noord Holland Hollands Kroon

Huisstijl Ontwerp

Een goed huisstijl ontwerp, die past bij jouw organisatie en doelgroep, kan onwijs veel opleveren. Ben jij startende of wilt je gewoon een opfrisbeurt? Allebei is mogelijk bij ons!


Meer informatie

Logo Ontwerp Don Bloothoofd Design Noord Holland Hollands Kroon

Logo Ontwerp

Bent je net begonnen met ondernemen en heb je nog geen bedrijfslogo? Voor een uniek logo ontwerp bent je bij ons aan het juiste adres!


Meer informatie

Facebook-advertenties Don Bloothoofd Design Noord Holland Hollands Kroon

Facebook Ads

Miljoenen Nederlanders zitten op het social media platform Facebook. Dit biedt onwijs veel mogelijkheden om gerichte campagnes te maken, die aansluiten bij jouw doelgroep. Interesse? Klik dan snel voor meer informatie.


Meer informatie

Laat uw drukwerk en promotiemateriaal verzorgen door Don Bloothoofd Design

Drukwerk & Promotie

Laat zien waar je bedrijf voor staat met een knallend stukje drukwerk! Offline promotiemateriaal doet het nog altijd goed en is onmisbaar tijdens een goede marketingcampagne!


Meer informatie

Bent u nog steeds geïnteresseerd?

Als u na het zien van deze pagina nog steeds geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact op of vraag direct een offerte aan!


Neem contact op


Vraag offerte aan

Of stel je vraag via WhatsApp! Tel: 0610541256

Werk waar we trots op zijn!

Kinderopvang
Emmerhout

Flyers ontwerp

Bekijk case

Cubee B.V.

Flyer ontwerp

Bekijk case

Amazingkids
Kinderkleding

Flyer ontwerp

Bekijk case