Over mij

OVER MIJ

Wie is DBD

Don Bloothoofd Design is een creatieve, veelzijdige en jonge onderneming. Gevestigd in de Noordkop, maar dankzij het huidige digitale tijdperk beschikbaar voor iedereen met toegang tot internet. Met een passie voor design en oog voor detail adviseren wij graag hoe jouw bedrijf kan uitblinken als het gaat om visuele identiteit. Bij DBD zijn we eigenzinnig en streven we naar perfectie.

Hierdoor kun je bij ons terecht voor een breed scala aan marketinguitingen en branding; van het creëren van een volledige huisstijl tot het ontwerpen, online zetten en beheren van jouw website. En ook voor het beheren van jouw Facebook advertising campagnes en het ontwerpen en bedrukken van offline promotiematerialen kun je bij ons terecht. Met jarenlange marketingervaring in de retail branche zijn zowel online als offline communicatie-uitingen geen onbekend terrein voor ons. Wij adviseren je graag, maar uiteindelijk is het jouw mening die telt. Don Bloothoofd Design staat voor je klaar bij het optimaliseren van al jouw branding- en marketinguitingen!

Creatief

Ik hou van brainstormen en laat mijn fantasie graag de vrije loop. Dit resulteert vaak in creatieve en oplossing gerichte ideeën.

Eigenwijs

Ik ben een tikkeltje eigenwijs, maar natuurlijk is de klant koning! Door het beide van 2 kanten te bundelen resulteert dit vaak tot goede resultaten.

Snel

Wachten wilt niemand, Ik zal er dan ook alles aan doen alles snel af te handelen. Weet ik van te voren dat dit niet gaat lukken, krijg je dat gelijk te horen!