Logo ontwerp

Logo ontwerp

Hoewel een logo ontwerp vaak simpel oogt, vertelt het precies waar een bedrijf voor staat; zonder veel woorden, maar met de juiste kleuren en vormen. Een logo ontwerp is een visuele vertaling van jouw bedrijfsnaam, die je uiteindelijk overal terug gaat zien in de vorm van een visitekaartje, social media en natuurlijk op jouw website. Een logo is dus duidelijk niet iets waar je als bedrijf op moet bezuinigen en zal de eerste stap zijn naar een succesvolle onderneming.

Alle componenten in een logo ontwerp, zoals een beeldmerk en het kleurgebruik, moeten uiteindelijk een positieve invloed hebben op jouw klanten. Een logo is niet alleen de allereerste indruk die mensen krijgen van jouw bedrijf, maar ook wat ze uiteindelijk zullen onthouden. Het is dus heel belangrijk dat deze een verpletterende indruk achterlaat.

kleuren-kiezen-voor-bedrijfslogo

Waar bestaat een goed logo ontwerp uit?

Volgens Don Bloothoofd Design is een goed logo eenvoudig en tijdloos. Daarnaast is het belangrijk dat het bedrijfslogo veelzijdig te gebruiken is en de boodschap van het bedrijf goed overbrengt. Door te werken met een combinatie van strakke lijnen, typografie en passende kleuren, wordt het logo onderscheidend en herkenbaar gemaakt. Wij vinden het een fantastische uitdaging om voor elk bedrijf een geschikt logo ontwerp te maken!

Waarom een logo ontwerp bij DBD?

Zowel een herontwerp van het oude bedrijfslogo als het ontwerpen van een geheel nieuw design; voor beide opdrachten kunt je bij ons terecht! Wij gaan natuurlijk graag voor jou aan de slag om de ideeën – die je mogelijk zelf al hebt – voor het bedrijfslogo om te toveren tot een mooi ontwerp. Wij zorgen ervoor dat jouw logo ontwerp uniek wordt, zodat hij weer voor lange tijd te gebruiken is en de daardoor de herkenbaarheid van jouw organisatie vergroot. Op die manier kun jij je bezighouden met je eigen business!

schetsen-van-nieuw-bedrijfslogo

Waar beginnen?

Wij gaan ontzettend graag aan de slag om voor jouw bedrijf een passend bedrijfslogo te ontwerpen. Door middel van een online briefing laat je ons weten waar jouw bedrijf voor staat. Belangrijke punten in de briefing zijn in ieder geval de doelgroep, de uitstraling en het kleurgebruik. Daarnaast horen wij graag wat voor stijl je wilt uitstralen in het logo ontwerp. Dit kan bijvoorbeeld minimalistisch, retro, klassiek of een andere stijl zijn.

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, worden er altijd meerdere conceptvoorstellen gedaan. Hieruit kun je kiezen, uiteraard feedback geven en meedenken, zodat we een logo ontwerp creëren dat volledig naar jouw wens is. Don Bloothoofd Design staat garant voor unieke logo ontwerpen. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of stuur direct een e-mail naar: info@donbloothoofddesign.nl.

PORTFOLIO

Laatste logo projecten

“,”nextArrow”:”“,”autoplay”:false,”autoplaySpeed”:5000,”rtl”:false}’ dir=”ltr”>
Logo ontwerp
Zoë-Jadha

Huisstijl OntwerpLogo ontwerp
Co-Commerce

Huisstijl OntwerpLogo ontwerp
De zandweg

Huisstijl OntwerpLogo ontwerp
For Future Health

Huisstijl OntwerpLogo ontwerp
Zero 2 green

INTERESSE?

Let’s 
Work
 together!
Neem contact op
Yeah!