Google Ads

Google Ads

Het zal vast je geen verrassing zijn dat Google de meest gebruikte zoekmachine van het internet is. Per seconde worden er zo’n 40.000 zoekacties uitgevoerd. Zoekacties worden gedaan rondom de meest uiteenlopende vraagstukken. Van het opzoeken van de dichtstbijzijnde kapper tot ideeën voor de nieuwe inrichting van je huis. Alles is te vinden op één webpagina. Als je snel jouw product of dienst in markt wilt zetten is het daarom een absolute aanrader om te kijken naar de mogelijkheden van Google Advertenties.

Waarom Google Ads?

Omdat Google ontzettend veel wordt gebruikt, is het een goed idee om deze zoekmachine als marketingtool te gebruiken binnen de (marketing) strategie van jouw bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld je online verkopen stimuleren, nieuwe bezoekers op je website brengen of gewoon meer naamsbekendheid creëren. Bovendien zijn er tal van mogelijkheden om specifiek jouw doelgroep te bereiken. Bijvoorbeeld aan de hand van interesses, demografische en geografische gegevens. Door je advertenties specifiek in te zetten is de kans vele malen groter dat je precies die mensen binnen jouw doelgroep bereikt.

Wat zijn de kosten van Google Ads?

De kosten voor Google Ads lopen erg uiteen. Wanneer jouw advertentie enkel in Google wordt weergegeven kost dat niks. Pas wanneer een potentiële klant op jouw advertentie klikt wordt er betaald. De advertentie komt in een zoekopdracht naar voren als de gebruiker in de zoekmachine op een woord zoekt die jij een jouw account hebt staan. Hierin is het mijn taak om de juiste zoekwoorden uit te kiezen, die het dichtst bij jouw product of dienst liggen. Naast de kosten van Google betaal je de vaste abonnementskosten voor het beheren van jouw Google Ads account.

Hoe ga ik te werk

Met behulp van een briefing breng ik de aard van jouw product of dienst in kaart. Na een persoonlijk gesprek ga ik voor je aan de slag om de eerste advertentiecampagne klaar te zetten. De campagne gaat pas live als jij deze goedkeurt. Vervolgens lopen we maandelijks de resultaten door om zo de advertenties te optimaliseren.

Meer informatie over Google Ads en de kosten? Klik dan op onderstaande knop en vul het contactformulier in!

INTERESSE?

Let's 
Work
 together!